Un "O", pastörize yumurta karışımı, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, şeker, bira mayası, tuz.
İÇ DOLGU:
Krema, ekşi vişne.
ISLATMA:
Su, şeker, rom.
"Extra İncir Reçeli", hazırlanmasında kullanılan yüksek meyve oranıyla öne çıkan özel bir reçel türüdür. "Extra" olarak tanımlanabilmesi için İtalyan ve Avrupa mevzuatı, reçelin en az %45 meyve içermesini gerektirir, ancak genellikle kullanılan miktar daha fazla olabilir.
Extra incir reçeli durumunda, incirler ana malzemeyi temsil eder ve şekerle birlikte, bazen limon suyu veya tadı ve saklama süresini artırmak için diğer doğal malzemelerle birlikte kullanılır. Hazırlama süreci, incirlerin şekerle birlikte pişirilmesini ve homojen, yoğun bir karışım elde edilene kadar devam etmesini içerir; bu karışım daha sonra sterilize edilmiş kaplara konur.